Twitter Messages

Welkom bij Chronic Pain Coalition

Welkom op de site van de Chronic Pain Coalition, een internationaal netwerk dat zich ten doel stelt de behandeling van (chronische) pijn te verbeteren. Iedere patient heeft namelijk recht op bijwerkingsvrije of bijwerkingsarme pijnstilling!

Chronische pijn komt enorm veel voor.  De mensen die chronische pijn hebben zoeken vertwijfeld naar behandelingen die goed werkzaam zijn en weinig bijwerkingen hebben. Dat is een moeilijke zoektocht. Om die tocht te steunen hebben we dus deze website gemaakt. Omdat we geloven dat mensen met chronische pijnen behandeld kunnen worden met effectieve methoden, die geen of vrijwel geen bijwerkingen hebben.

Op deze website voor chronische pijn geven we een overzicht van veel soorten chronische pijn en de normale behandeling ervan. Ook geven we aan wat voor alternatieven er zijn, en dat alles zal, zo hopen we, leiden tot een revolutie in de pijnbehandeling.

Vooral als de mensen die chronische pijn hebben zelf het heft in handen gaan nemen! Hier de ingredienten voor een leven met minder of geen chronische pijn!

 

 

De Pijnindicator

pijnindicatorDe pijnindicator kan behulpzaam zijn bij het vinden van de mogelijke oorzaak van je pijn.

Ga met de cursor op dat deel van het lichaam waar de pijn wordt ervaren, bijvoorbeeld het hoofd, en klik dit lichaamsdeel aan.
Je wordt dan doorgeleid naar een volgende pagina. Op deze pagina worden vervolgens één of meerdere aandoeningen beschreven, die een mogelijke oorzaak zouden kunnen zijn voor je pijn.
Indien je de beschrijving van de aandoening leest, dan geeft dat je hopelijk meer inzicht over het ontstaan van je pijn.

Maar misschien weet je inmiddels de diagnose al van je arts….. dan biedt deze site je de mogelijkheid om meer over je aandoening te weten te komen.
 

Chronic Pain Coalition on facebook Chronic Pain Coalition on Twitter